QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконавчий комітет розглянув питання життєдіяльності міста

8 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

На початку присутні розглянули питання, що стосуються подальшої долі і виховання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Зокрема, прийнято рішення про влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування, на проживання до центру соціальної допомоги та реабілітації «Джерело життя».

З метою приведення статуту навчального закладу у відповідність до типу і найменування та у зв’язку із необхідністю включення позашкільного підрозділу,  виконком затвердив у новий редакції Статут Ліцею імені Т.Г.Шевченка.

Розглянувши протокол засідання конкурсного комітету із проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах, виконком прийняв рішення визначити переможцем КП «Олександрійський транспорт» на автобусні маршрути №№ 2/1, 5/1, 5/2 та 11.

Враховуючи висновки управління ЖКГ, розрахунки управління економіки та з метою  встановлення економічно обґрунтованих цін на вивезення і захоронення сміття, виконавчий комітет затвердив ТОВ «ЕКОТРАНССЕРВІС-21» тариф на відповідну послугу. Для населення вартість послуги складатиме 21,60 грн/м3 з ПДВ;  для бюджетних установ – 22,57 грн/м3 з ПДВ;  для інших споживачів – 29,59 грн/м3 з ПДВ.

Розглянувши клопотання об’єднання співвласників будинку, виконком запропонував міській раді передати багатоповерхівку по вул. Захисників України №40 із управління КП «Житлогосп» в управління  ОСББ «Захисник 40».

Також під час засідання присутні прийняли рішення з ряду земельних питань щодо оренди землі, надання земельних ділянок у тимчасове користування на умовах особистого строкового сервітуту, інвентаризації ділянок тощо.