QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконавчий комітет ухвалив ряд рішень

1 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
На початку присутні розглянули питання щодо подальшої долі дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Зокрема, на квартирний облік поставлено 5 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування по досягненню ними 16-річного віку.
У зв’язку з кадровими змінами виконком затвердив новий склад комісій: з питань надання державних допомог та пільг; щодо розгляду заяв на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб; з розгляду питань, пов’язаних із встановленням статусу учасника війни; з питань використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування; координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству і торгівлі людьми.
Враховуючи звернення підприємців та сільгоспвиробників, виконавчий комітет погодив КП «Олександрійський центральний ринок» з 1 квітня по 31 жовтня розміщення місць для торгівлі сільськогосподарською продукцією по вул. Григорія Сокальського (від вул. Петра Сагайдачного до вул. Григорія Усика по парній і непарній сторонах), крім ділянки напроти будинку №79.
Присутні встановили режим роботи автомобільного ринку по Кременчуцькому шосе щосуботи і щонеділі з 6:00 до 14:00 години та уповноважив КП «Олександрійський центральний ринок» надавати ринкові послуги та справляти плану за них.
У зв’язку з відмовою попереднього перевізника у наданні послуг рішенням виконавчого комітету з 5 квітня призначено ФОП Матвієнко Ю.В. до проведення конкурсу тимчасовим перевізником на автобусному маршруті №79 «Олександрія – Головківка».
Затверджено склад комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та відповідне положення.
Виконавчий комітет запропонував міській раді внести зміни до бюджету міської територіальної громади на 2021 рік, збільшивши доходи та видатки на суму 19,3 млн грн.
Також на засіданні надано дозвіл на проведення 24 квітня у ПК «Світлопільський» концертів «Музично-казковий феєрверк» в рамках проекту дитячої філармонії «Концерту для дітей і батьків» та «Кіноконцерту – 2021» за умови дотримання жорстких протиепідемічних вимог.
Крім того, виконком розглянув низку земельних питань, серед яких відведення ділянок у межах безоплатної приватизації, оренда земель, затвердження висновків про ринкову вартість земельних ділянок тощо.