QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконком розглянув поточні питання життєдіяльності громади

28 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
На початку присутні розглянули питання щодо подальшого виховання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах; надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та визначення місця проживання малолітніх дітей.
У зв’язку з воєнним станом, відсутністю можливостей створення оптимальних умов для безпечного перебування дітей у закладах оздоровлення і відпочинку, виконком прийняв рішення призупинити у 2022 році реалізацію програми оздоровлення та відпочинку дітей.
Враховуючи продовження воєнного стану, присутні відтермінували процес реорганізації Центральної районної лікарні до 25 травня 2022 року.
З метою належної організації та забезпечення фінансування заходів з територіальної оборони Олександрійської громади, присутні внесли зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку громади на 2022 рік.
Виконком розглянув питання внесення змін до бюджету громади. Зменшено доходи і видатки на суму 176,4 тис.грн у зв’язку з поверненням до державного бюджету субвенції на підтримку дітей з особливими освітніми потребами. За рахунок внутрішнього перерозподілу коштів виділено 100 тис. грн на фінансову підтримку КП «Ритуал».
Також під час засідання присутні ухвалили рішення з ряду земельних питань.