QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконком розглянув поточні питання життєдіяльності міста

21 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету, де присутні ухвалили низку важливих для життєдіяльності міста рішень.
На початку заявникам було надано дозволи на дарування, продаж та придбання житлові приміщення або їх частки, враховуючи при цьому житлові та майнові права малолітніх дітей.
Наступним рішенням присутні затвердили Порядок надання матеріальних допомог сім’ям загиблих (померлих) учасників АТО/ООС і добровольців та пораненим учасникам АТО/ООС і добровольцям.
Розглядаючи питання сфери економіки, члени виконавчого комітету погодили КП «Центральний ринок» розміщення місць для торгівлі сільськогосподарською продукцією по вулиці Г. Сокальського, а саме: від вул. П. Сагайдачного до вул. Г. Усика.
Далі присутні запропонували міській раді передати з управління КП «Житлогосп» в управління ОСББ «Добробут 29/21» багатоквартирний житловий будинок за адресою вул. Героїв Сталінграда, 29. Схожі рішення були прийняті й щодо багатоповерхівок по вул. Героїв Сталінграда, 31 та 19-А, які безоплатно пропонується передати на баланси ОСББ «Героїв Сталінграда 31/21» та ОСББ «Героїв Сталінграда-19А» відповідно.
Також виконком затвердив план заходів щодо формування бюджету Олександрійської громади на 2022 рік, яким передбачено дії та терміни у підготовці до складання головного кошторису на наступний рік.
Окрім того, увага приділялася й питанням архітектурного та землевпорядного спрямування, зокрема, присвоєння адрес, надання в оренду земельних ділянок шляхом проведення торгів, інвентаризація земель тощо.