QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконком ухвалив поточні рішення

17 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету, де відпочатку присутні розглянули та ухвалили питання щодо захисту прав та інтересів дітей.
Наступним рішенням члени виконкому надали дозволи на придбання/дарування приватного житла, поділ спільного майна подружжя, реєстрацію транспортного засобу з урахуванням прав неповнолітніх.
Також був затверджений протокол засідання тимчасової міської комісії з питань використання у 2021 році субвенції з державного бюджету на забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, житлом та з метою підтримки малих групових будинків.
Перейшовши до розгляду питань житлово-комунального господарства та враховуючи клопотання Головного управління Національної гвардії України, присутні запропонували міській раді надати згоду на безоплатне прийняття з державної в комунальну власність Олександрійської територіальної громади об’єктів нерухомого майна. Мова йде про 4 квартири, розташованих у різних частинах міста, які були придбані за кошти державного бюджету для військових.
Останній блок рішень, ухвалених членами виконавчого комітету, стосувався архітектурних та земельних питань, а саме: присвоєння адреси житловому будинку, передачу земельних паїв у власність, проведення земельних торгів тощо.