QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Як досягти успіху розповідали молоді олександрійці

Поспілкуватися з олександрійцями, які у свої молоді роки досягли вже значних успіхів і побудували кар’єри в Україні і за кордоном, змогли учні та студенти місцевих шкіл та коледжів.

Мотиваційна зустріч відбулася 4 грудня в юнацькій бібліотеці.

Ілля Маловік здобув успіх та фінансову незалежність, працюючи моделлю. Йому лише 29 років, але він встиг вже укласти контракти і попрацювати з українськими, європейськими та азіатськими брендами та домами мод.

«Мага» (псевдонім) – 24 роки, він навчається в Німеччині, володіє 5-ма мовами, викладає уроки німецької для тих, хто хоче залишитися у цій країні, і має успішні тік-ток та ютуб канали, які приносять йому заробіток.

Хлопці у діалозі з ведучим Єгором Ющиком давали відповіді на запитання залу, поступово розповідаючи про свій шлях успіху і фінансової незалежності.

– Такі зустрічі дуже потрібні молоді. Вони показують, що кожен здатен на успішну кар’єру і визнання. Головне – це наполегливість, працьовитість і трохи везіння. Недарма багато успішних людей – це вихідці з маленьких міст, які свого часу зробили крок назустріч мрії, – сказала заступниця міського голови Ірина Чемерис.