QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Які питання були розглянуті на засіданні виконавчого комітету

23 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

На початку присутні надали двом внутрішньо переміщеним дітям, у яких загинули батьки, статус дітей, позбавлених батьківського піклування. Над однією дитиною рішенням виконкому встановлено опіку.

Виконавчий комітет прийняв рішення створити та затвердити склад постійно діючої  комісії з питань профілактики та встановлення фактів отруєння бджіл на території Олександрійської громади.

На основі результатів проведеного відкритого конкурсу визначено виконавця з послуг із захоронення твердих побутових відходів, нетоксичних промислових відходів та обслуговування міського сміттєзвалища на наступних 5 років. Переможцем стало ТОВ «ЕКОТРАНССЕРВІС-21» із ціновою пропозицією за послуги у розмірі 32,00 грн/м3 (з ПДВ). Для подальшого затвердження тарифу  розрахунки підприємства будуть подані на перевірку до управління економіки та житлово-комунального господарства.

Виконавчий комітет затвердив розширений перелік та тарифи на платні медичні послуги, які надаються КП «Центральна міська лікарня м.Олександрії».

Присутні затвердили вартість ритуальних послуг для забезпечення безоплатного поховання померлих і загиблих, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій та людей з інвалідністю внаслідок війни.

Виконком запропонував міській раді затвердити звіт про виконання місцевого бюджету за 2022 рік та внести зміни до кошторису громади на 2023 рік. Пропонується збільшити доходи і видатки на суму 939,7 тис. грн за рахунок субвенцій з Приютівської, Петрівської і Новопразької громад на утримання закладів охорони здоров’я. Також передбачається збільшення видатків на суму 603,1 тис. грн за рахунок вільних залишків, що склалися станом на 1 січня 2023 року. Ці кошти планується спрямувати на проєктно-кошторисну документацію для капітального ремонту дороги по вул.Володимирській та придбання обладнання для КП «Чисте місто».

Крім того, на засіданні було прийнято рішення з ряду земельних та архітектурних питань.