QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Затверджено нові тарифи на платні послуги в музейному центрі

Виконавчий комітет затвердив нові тарифи на платні послуги Олександрійського музейного центру імені Худякової. Вони почнуть діяти із 1 січня 2022 року.
Спектр послуг широкий. Фахівці проводять піші та автобусні екскурсії, лекції, тематичні заняття з історії, надають допомогу при написанні дипломних робіт, оформленні історичних довідок, копіювання і сканування рідкісних матеріалів із фондів музею тощо.
Також до спеціалістів можна звернутися із питанням проведення виїзних виставок, наукових заходів, з’їздів, конференцій, семінарів, тренінгів, фотосесій в тематичних зонах та ін.
Із січня вартість квитків на виставки, які діятимуть на базі музейного центру, становитиме для дорослих 15 грн, для дітей – 10 грн. Наразі діє тариф 6 і 3 грн для дорослих і дітей відповідно.
Востаннє тарифи змінювалися в 2016 році. Із того часу ціни значно зросли, тож таке рішення стало необхідною вимогою сьогодення.
Протягом п’яти робочих днів від 20 грудня рішення буде оприлюднене на сайті Олександрійської міської ради у категоріях: «Відкрите місто – Нормативні документи – Рішення виконавчого комітету».
Міський музей знаходиться за адресою: вул. Перспективна, 14 (колишня вулиця 50 років Жовтня).