QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Журналістам презентували функцію безконтактної оплати за проїзд у комунальних автобусах

9 вересня в Олександрії пройшла презентація для засобів масової інформації функції безконтактної оплати за проїзд в комунальних автобусах.

Якщо минулого тижня безготівкова оплата працювала в тестовому режимі, то на цьому тижні система стабільно і безперебійно приймає платежі від пасажирів на маршрутах №№5/1 та 5/2.

У ході презентації керівник відділення “Кропивницьке №2” Центрального макрорегіонального управління ПриватБанку Владислав Макаренко ознайомив журналістів із проведенням оплати за проїзд безконтактним способом на спеціальному терміналі, контролем оплати за допомогою зчитувального пристрою та перевіркою зняття коштів через Інтернет-банкінг.

У свою чергу, директор комунального підприємства Олександр Коновалов відзначив легкість і зручність такої системи сплати в громадському транспорті. «З кожним днем безконтактна оплата за проїзд набирає все більшої популярності серед населення. Люди задоволені результатом, тому що процес сплати займає лише декілька секунд і не потребує пошуку готівкових коштів. Ми рухаємося вперед в ногу з часом, тому розпочалося встановлення терміналів й на інших автобусах комунального підприємства «Олександрійський транспорт», – зазначив Олександр Коновалов.

Нагадаємо, що наше місто перше в Кіровоградській області реалізовує сучасну технологію оплати проїзду через спеціальний термінал.