QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

ЗНЗ №2 ім. М.Горького святкує 70-річний ювілей

20 лютого Загальноосвітній навчальний заклад №2 І-ІІІ ступенів ім. Максима Горького відзначає поважну дату – 70 років з дня заснування.
Ювілей школи – це не лише свого роду історична віха, але і ніби кордон, що дає можливість оцінити пройдений шлях, згадати добрим словом тих, хто присвятив педагогічний талант та своє життя, рідній школі, і, звичайно, уточнити плани на майбутнє.
Напередодні свята, 19 лютого, у закладі відбувся урочистий захід.
Від імені міської влади педагогічний колектив, учнів та ветеранів школи №2 привітала секретар міської ради Вікторія Косяк та зазначила: «Це не звичайний ювілей, а ювілей багатьох поколінь. Адже ті, хто тут зібралися, не лише самі навчалися у цій школі, а вже й самі навчають. Бо школа – це не просто стіни, де відбувається освітній процес. Це – дух, свої традиції, звичаї, надбання тих поколінь, які закінчили школу і стали успішними, відомими людьми». Вікторія Олександрівна подякувала педагогам, за щоденну самовіддану працю, за любов до дітей та виховання справжніх гідних громадян своєї держави. З нагоди свята Вікторія Косяк вручила директору закладу Тарас Бабаку грошовий сертифікат на розвиток школи.
Також з вітальними промовами виступили директор закладу освіти Тарас Бабак, начальник управління освіти, молоді і спорту Вікторія Чернецька та голова міської організації профспілки працівників освіти і науки України Віра Слєта.
Під час заходу присутні пригадали видатних випускників школи різних років, а святкового настрою учасникам урочистостей додали вокальних і хореографічних номерів від творчих учнівських колективів.
Наприкінці заходу на першому поверсі школи відбулося символічне закладання капсули часу для майбутніх поколінь учнівської молоді.
Крім того, протягом тижня на Інтернет-сторінці ЗНЗ№2 проходив онлайн-флешмоб вітань з 70-річчям заснування школи.

Більше фото на нашій сторінці в мережі Фейсбук:
https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.133884195272883/133883595272943.