QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійський міський Палац культури оголошує конкурс на посаду керівника народного аматорського оркестру народних інструментів «Камертон» МПК 11 розряду.
Вимоги до кандидатів на заміщення вакантної посади керівника народного аматорського оркестру народних інструментів «Камертон» МПК 11 розряду:
1. Наявність освіти відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста, магістра.
2. Вільне володіння державною мовою.
3. Наявність знань і навичок роботи з оркестром народних інструментів.
4. Здатність за своїми моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки керівника народного аматорського оркестру народних інструментів «Камертон» МПК 11 розряду.
5. Наявність навичок роботи з ПК та оргтехнікою.
6. Без вимог до стажу.
Для участі у конкурсі впродовж 14 календарних днів з дня оголошення конкурсу кандидати подають такі документи:
– заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
– особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;
– копія документа, що посвідчує особу;
– копію трудової книжки (за наявності);
– копія документа про освіту за відповідною спеціальністю.
Претенденти на участь у конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації.
Визначений період прийняття документів на посаду керівника народного аматорського оркестру народних інструментів «Камертон» МПК 11 розряду з 02 грудня 2020 року по 15 грудня 2020 року.
З 16 грудня 2020 року розпочне роботу конкурсна комісія по проведенню конкурсу на прийняття керівника народного аматорського оркестру народних інструментів «Камертон» МПК 11 розряду.
Конкурс буде проведено 17 грудня 2020 року.
Пакет документів кандидата на вакантну посаду приймається за адресою: 28000, м.Олександрія, вул.6-го Грудня 2, або за електронною адресою: [email protected]