QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

«Безпечна Олександрія» дасть можливість оперативно повідомляти про пригоди і надзвичайні події

В Олександрії активізована робота телеграм-чату «Безпечна Олександрія», можливості якого дозволяють користувачам ділитися в групі інформацією про зафіксовані пригоди та надзвичайні події, а працівникам правоохоронних органів, рятувальникам та іншим державним структурам оперативно реагувати на них.
Сьогодні, 6 квітня, міський голова Сергій Кузьменко разом із начальником Олександрійського районного відділу поліції Володимиром Хвостовим провели брифінг щодо популяризації сервісу «Безпечна Олександрія» й подальшим заохочення громадян приєднуватися до даної соціальної групи. Участь у прес-конференції також взяли перший заступник міського голови Юрій Гугленко, керуючий справами виконавчого комітету Сергій Завалій, начальник Олександрійського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області Дмитро Колісник, заступник начальника міського управління житлово-комунального господарства Віталій Бондаренко та представники засобів масової інформації.
«У нас є всі можливості для того, щоб дати новий імпульс для співпраці міської влади, правоохоронних органів і всіх, хто живе в Олександрії. Тому такий дієвий інструмент для громади має бути і в нашому місті» – зазначив у ході брифінгу Сергій Кузьменко.
У телеграм-каналі піднімаються питання роботи комунальних і сервісних служб, правоохоронних органів, пришвидшення реагування та оперативне прибуття на місце події рятувальників, поліції, медиків, отримання контактної інформації роботи необхідного сервісу тощо.
Моніторити ситуацію в чаті й реагувати на повідомлення з боку міської ради будуть представники житлово-комунального господарства та муніципальної безпеки.
Повідомлення від абонента повинно містити наступну інформацію:
– суть події,
– точна адреса, де відбувається чи відбулася подія, час;
– фото з місця події (за можливості);
– контактний телефон заявника (для з’ясування обставин).
У форумі бажано не вести переписку на теми, які не стосуються порушень правопорядку, надзвичайних подій чи пригод. Фейкова інформація буде відстежуватися, а порушники притягуватимуться до адміністративної відповідальності.
Посилання для вступу в групу: https://t.me/joinchat/RKgLvKaETl659IE-
Такі чати почали створювати за ініціативи начальника Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області Романа Козьякова. Схожі сервіси вже працюють у Кропивницькому і Новоукраїнці, де позитивно зарекомендували себе і підвищили якість надання послуг для населення.

Більше фото на нашій сторінці в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.161393185855317/161393105855325/