QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Депутати скоригували бюджет Олександрійської громади

14 травня на черговій сесії міської ради депутати внесли зміни до бюджету Олександрійської міської територіальної громади на поточний рік.
Рішенням сесії збільшено доходи та видатки на суму 100 тис.грн за рахунок субвенції сільських і селищних громад. Збільшено видатки бюджету на суму 5,3 млн грн за рахунок залучення вільних залишків, що склалися станом на 1 січня 2021 року. Також здійснено внутрішній перерозподіл видатків між головними розпорядниками бюджету.
Кошти були спрямовані на вирішення важливих питань життєдіяльності громади.
За рахунок вільного залишку виділено 5,2 млн грн для початку процедури придбання автобусів для КП «Олександрійський транспорт».
Кошти субвенцій та вільного залишку у розмірі 253 тис. грн спрямовано управлінню охорони здоров’я на виготовлення проектно-кошторисної документації для облаштування блоку інтенсивної терапії у дитячій лікарні; 103 тис.грн – на утримання Головківської амбулаторії та Ізмайлівського акушерського пункту.
За рахунок внутрішнього перерозподілу направлено: управлінню освіти 3 млн грн на початок капітальних і поточних ремонтів у навчальних закладах; 100 тис.грн – управлінню культури на ремонти у бібліотеках та 67 тис.грн – на утримання інформаційно-туристичного центру; 1,3 млн грн – фінансової підтримки КП «Теплокомуненерго» на підготовку теплових мереж до наступного опалювального сезону та 3,6 млн грн – на співфінансування капремонту Новопразького шосе.