QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії стартував тренінг «Молодіжний працівник»

В Олександрії на базі молодіжного простору «Другий поверх» стартував базовий тренінг програми «Молодіжний працівник» сьогодні, 19 вересня.

Мета програми – підвищити рівень знань та кваліфікації молодіжних лідерів та фахівців молодіжної галузі задля ефективної розробки та реалізації молодіжної політики.

Для проходження навчання зареєструвалися 23 учасники, серед яких працівники закладів освіти, лідери громадських організацій, представники установ, які задіяні в роботі з молоддю та службовці, відповідальні за реалізацію молодіжної політики.

Учасників привітала Віта Горенко, заступниця начальника відділу молоді та спорту Олександрійської міської ради, який є організатором тренінгу.

Потягом трьох днів заняття за програмою проводитимуть координаторка молодіжного простору, тренерка Аліна Касьянова та тренерка Аліна Козицька.

Учасники розширять свої знання про молодіжну політику і молодіжну роботу, компетенції молодіжного працівника, професійний стандарт «Фахівець з питань молоді», особливості здійснення молодіжної роботи в громаді.

Також молодіжні лідери і фахівці навчаться сучасним форматам та ефективним підходам до організації діяльності та активностей із молоддю.

По завершенню навчання учасники отримають свідоцтво про проходження базового тренінгу програми «Молодіжний працівник».