QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Комунальники оперативно зреагували на снігопад

Із четвертої ранку в Олександрії працюють комунальні служби та снігоприбиральна техніка, які до цього часу продовжують роботу з ліквідації наслідків снігової негоди. Наразі 2 дорожньокомбіновані машини і 2 маленьких трактори завершують розчищення та посипання протиожеледною сумішшю вулиці і тротуари міста. Відповідні заходи здійснювалися й у віддалених частинах Олександрії, зокрема у Перемозькому та Байдаківському мікрорайонах. Згодом спецавтотранспорт пройдеться містом вдруге, щоб прибрати талий сніг та залишки посипкового матеріалу.
Окрім того, варто зауважити, що одна одиниця спецтехніки була відправлена на допомогу до селища Олександрійського. Також оперативно розчищені вулиці новоприєднаних сіл Головківки та Ізмайлівки.
«Комунальники і спецтехніка знаходяться в режимі очікування і готові будь-якої миті до усунення наслідків негоди. Цілодобово чергують і бригади комунальних служб аби оперативно розпочати боротьбу зі стихією» – прокоментував ситуацію Юрій Гугленко, перший заступник міського голови.