QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міська влада та військові підвели підсумки своєї співпраці

25 листопада відбулося підведення підсумків шефської роботи міської ради над підрозділами Національної гвардії України та Олександрійським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки за 2021 рік та визначення завдань на 2022 рік.
Головував на нараді очільник міста Сергій Кузьменко. Також були присутні командир військової частини № 2269 Нацгвардії України Руслан Розенберг, командир окремого загону спецпризначення Центрального територіального управління Нацгвардії України підполковник Іван Реут та начальник відділення призову Олександрійського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Валерій Пащенко.
Відпочатку Сергій Кузьменко подякував військовим за захист, партнерство та підтримку, зазначивши: «Робота військових – не жарти. Це серйозна відповідальність. Олександрійцям приємно розуміти, що вони під захистом, тож влада і надалі підтримуватиме вас, аби пишатися військовими, які служать у нашому місті».
У свою чергу присутні доповіли про виконані заходи та поділилися планами розвитку своїх підрозділів на наступний рік. Зокрема, в цьому році військовий підрозділ НГУ, що дислокується на території міста, отримав з бюджету громади 500 тис грн. Це найбільша сума, яка виділялася за часів шефства міської ради. Кошти пішли на будівництво спеціального майданчика для тренувань спецпризначенців. Це друга така локація на всій території України.
Окрім того, близько 130 тис грн було направлено Олександрійському районному центру комплектування та підтримки для організації призову та ремонтних робіт у приміщенні центру.
Серед основних напрямків роботи, що були заявлені на 2022 рік, можна виокремити такі:
– вирішення питань, пов’язаних із задоволенням культурних, соціально-побутових потреб військовослужбовців;
– надання допомоги щодо вдосконалення навчально-матеріальної бази військових частин;
– військово-патріотичне виховання молоді;
– підготовка допризивної молоді до захисту держави;
– військово-професійна орієнтація молоді, про що й були підписані відповідні документи.
Наприкінці зустрічі приємною подією стало нагородження Сергія Кузьменка відзнакою за співпрацю та активну громадську участь в розбудові окремого загону спецпризначення Центрального територіального управління Нацгвардії України.
Нагадаємо, згідно з Указом Президента України 2016 року та розпорядженням голови ОДА, Олександрійська міська рада здійснює шефство над в/ч2269 та загоном спецпризначення, що дислокуються у нашому місті. Тому органи місцевого самоврядування не один рік поспіль допомагають частинам у питаннях покращення соціально-побутових умов для несення військової служби.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.303064255021542/303063821688252/