QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Музейний центр провів заходи з нагоди Дня знань

1 вересня з нагоди Дня знань колектив міського музейного центру ім.Худякової А.Ф. підготував і провів для школярів пізнавальні заходи.
Учні 3 класу ОНВК №17 відвідали музейний урок на тему «Україна починається з тебе». Діти взяли участь у грі-вікторині «В моєму серці Україна», пригадали символи нашої держави, народні символи, відгадували загадки, продовжували прислів’я. Учні доторкнулися до подій минулого і сьогодення та переконались у прагненні українського народу до вільного, щасливого життя.
З історичною традицією державної символіки України знайомилися учні 7 класу НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів № 9» під час заняття з національно-патріотичного виховання «Символи незалежної України». Наприкінці заходу школярі розглянули оновлену експозицію «Герої ХХІ ст.» та фотовиставку «Життя на війні».
Для учнів, вчителів, батьків 4-го класу ЗНЗ № 9 навчальний рік розпочався з подорожі у пошуках «мандруючого» годинника – пішохідної екскурсії вулицями Олександрії із циклу «Таємниці рідного міста».
За допомогою «машини часу», копій фотографій та фото-листівок ХХ століття учасники подорожі змогли долучитися до історії вулиць, будинків, навчальних закладів та біографій відомих олександрійських родин.