QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

На що у 2021 році будуть спрямовуватися бюджетні кошти

Сьогодні, 3 лютого, міський голова Сергій Кузьменко побував з робочим візитом в освітніх і культурних закладах Олександрії. Зокрема, мова йде про НВК «Олександрійський колегіум – спеціалізована школа», ОНВК (ЗНЗ І-ІІ ступенів № 17 – ліцей) та Палац культури «Світлопільський».
Цілей даної поїздки було декілька: знайомство з освітньо-культурною сферою міста, визначення основних потреб закладів, огляд нового обладнання в харчоблоках та математичному класі.
Першочергово Сергій Кузьменко відвідав найбільші базові освітні школи міста: Олександрійський колегіум та Навчально-виховний комплекс № 17 – ліцей, у кожному з яких навчається близько 1,5 тисячі учнів. У ході спілкування міського голови з адміністрацією закладів були окреслені основні напрямки роботи у цьому році. Так, ЗНЗ І-ІІ ступенів № 17 – ліцей потребує капітального ремонту актової зали, утеплення фасаду та заміни віконних блоків. Для Олександрійського колегіуму необхідний капітальний ремонт покрівлі, приміщення їдальні та харчоблоку, придбання кабінетів фізики і хімії тощо.
ПК «Світлопільський», у свою чергу, також має потребу у виготовленні нової проектно-кошторисної документації для проведення внутрішніх робіт ІІ та ІІІ поверхів.
Для реалізації намічених проектів у вищеназваних закладах будуть залучені як внутрішні фінанси Олександрії, так і обласний та державні бюджети.
«Моїм завданням є залучити якомога більше ресурсів для реалізації різних проектів у нашому місті, тому ми не займаємо замкнуту позицію, ми відкриті й спілкуємося з державною й обласною владою, народними депутатами, аби вже сьогодні олександрійці мали можливість жити у комфортному місті» – підсумував свою робочу поїздку Сергій Кузьменко.

Більше фото на нашій сторінці у Фейсбуці:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.124465402881429/124463839548252