QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Переможців конкурсу «Кращий благоустрій приватної садиби» визначено

4 серпня у міській раді відбулося засідання комісії з обрання переможців огляд-конкурсу «Кращий благоустрій приватної садиби». Цьогоріч позмагатися за звання найкращих виявили бажання 18 учасників, однак за правилами конкурсу лише 10 із них стануть переможцями.
Перед цим секретар міської ради Вікторія Косяк та члени конкурсної комісії відвідали всіх учасників, аби поспілкуватися з господарями та побачити їхні садиби. Отримані враження від цих зустрічей допомагали приймати рішення та розподіляти бали під час засідання конкурсної комісії.
У ході оцінювання увага зверталася на охайність дворів, оригінальність їх оформлення, наявність незвичних зелених насаджень, креативного декору зон відпочинку, дитячих і господарських майданчиків тощо. Важливими були й технічні моменти: освітлення дворової території, наявність договору на вивезення твердих побутових відходів, номерного знаку і таблички, співпраця з квартальним комітетом, старостами сіл та ін.
Тож у ході сьогоднішнього засідання було підведено підсумки і визначено десятку найкращих домоволодінь. До них ввійшли садиби таких родин: Тараненків Валерія та Наталії, Вітика Богдана, Немазаних Віктора та Олени, Ковтунів Василя та Ольги, Якимів Василя та Людмили, Хачай Ірини, Шевченків Віталія та Лії, Кузьменків Андрія та Оксани, Макаренків Миколи та Оксани, Сіренків Василя та Софії.
Нагородження переможців щорічного огляду-конкурсу відбудеться на урочистостях з нагоди відзначення Дня Незалежності України.