QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Плани влади на наступний рік

24 грудня міський голова Сергій Кузьменко провів черговий брифінг із представниками засобів масової інформації. Під час зустрічі очільник міста поінформував присутніх про прийнятий бюджет Олександрії на 2021 рік.
«Це означає, що з 1 січня Олександрія буде жити в штатному режимі, а всі працівники бюджетних сфер отримуватимуть заробітну плату», – підкреслив Сергій Кузьменко.
У ході діалогу міський голова повідомив, що до бюджету міста надійшла державна субвенція у розмірі 5,3 млн грн, яка дозволить підтримати КП «Теплокомуненерго» у питанні розрахунку за природній газ та енергоносії. Також Олександрія отримає додаткові 4 млн грн на завершення реконструкції Міського палацу культури. Поряд із цим у головному кошторисі закладено видатки на виплату грошової винагороди працівникам освіти з нагоди їх професійного свята. Окрім того, в бюджеті передбачені кошти на благоустрій прибудинкових територій для комфорту жителів багатоповерхівок.
Також у планах міської влади на наступний рік – створення комунального підприємства з пасажирських перевезень та придбання 5 нових автобусів із залученням кредитних коштів.
«Депутати готові підтримувати ці зміни і я переконаний, що ми з новим кошторисом успішно увійдемо у новий рік» – зауважив Сергій Кузьменко.