QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Про рок-концерт, відключення від централізованого теплопостачання та підтримку ОСББ

29 вересня в Олександрії на площі Соборній пройде рок-концерт «Рок проти наркотиків». Учасниками заходу стануть місцеві музичні гурти та хедлайнер свята – німецький гурт «BrainWashed». Початок запланований на 18.00. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет на своєму черговому засіданні сьогодні, 23 вересня.
Окрім того, були затверджені й інші питання щодо функціонування та взаємодії різних галузей міста.
Зокрема, присутні запропонували міській раді утворити на території Олександрійської громади 4 старостинських округи: Головківський, Ізмайлівський, Звенигородський та Олександрійський, а старост сіл і селища вважати відповідно і старостами округів.
Під час розгляду питань житлово-комунальної сфери члени виконкому погодили спільне рішення запропонувати депутатському корпусу міської ради передати багатоквартирні будинки по просп. Соборний, 113, вул. Григорія Усика, 35 та гуртожиток по просп. Соборний 136 в управління ОСББ «Соборний-113», «Успіх-35» та «Соборний 136» відповідно.
Поряд з цим, було надано дозвіл на перепоховання, відключення багатоквартирних будинків по вулицях Братській, 14 та Перспективній, 36 від мережі централізованого теплопостачання, затверджено Положення та склад комісії по визначенню розмірів фінансової підтримки ОСББ і Статут КП «Чисте місто».
Також члени виконкому схвалили протокол засідання міської тимчасової комісії з питань використання у 2021 році субвенції з державного бюджету на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.
Поза тим, присутні розглянули та ухвалили низку питань архітектурного, містобудівного та земельного спрямувань.