QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

ПСК «Захист» відзначив 25-ту річницю з дня заснування

5 травня в Палаці урочистих подій відбувся святковий захід з нагоди відзначення 25-ї річниці з дня заснування патріотично-спортивного клубу «Захист».
На урочистості було запрошено керівництво міської і районної ради, районної державної адміністрації, військовослужбовці, тренерський склад клубу «Захист», спортсмени та їх батьки.
На початку присутні згадали історію створення клубу: у 1996 року група ентузіастів – офіцерів нашої гвардійської військової частини, організувала для дітей Олександрії секцію з рукопашного бою, яку очолив Андрій Ярошевський. За підтримки командування військової частини №2269 і спортивної спільноти він долучився до підготовки перших спортивних змагань, які і відбулися 5 травня 1996 року за суддівства Михайла Злотнікова – визнаного знавця бойових мистецтв і засновника школи Кемпо Дзю в Україні. Саме з цього дня і розпочався літопис «Захисту».
За 25 років діяльності ПСК «Захист» його вихованцями стали 4 тисячі спортсменів. Їх об’єднало справжнє відчуття патріотизму і спортивного братерства. «Захист» отримав популярність не лише, як спортивний клуб, а як школа з патріотичного і естетичного виховання.
Зі словами привітання до присутніх у залі звернулася профільний заступник міського голови Ірина Чемерис. «Це свято сили, мужності, спорту і патріотизму. 25 років діяльності свідчать про ваш високий професіоналізм. Тому патріотично-спортивний клуб «Захист» відомий не лише в Олександрії, а й за межами України». Ірина Чемерис від імені міського голови Сергія Кузьменка висловила подяку за високий рівень роботи, професійність тренерського складу побажала наснаги, а також виховати ще не одне покоління не лише спортсменів, а справжніх патріотів нашого міста і України.
Також перед присутніми виступили голова райдержадміністрації Ольга Коріненко, голова Олександрійської районної ради Сергій Ракута, командир в/ч 2269, полковник Олександр Розенберг, голова Приютівської ОТГ Андрій Коломійцев, Почесний президент ПСК «Захист» Андрій Ярошевський та Олександр Ларіонов.
Разом з привітаннями гостями були вручені пам’ятні статуетки тренерам, вихованцям та батькам – людям, які здобували перемоги та сьогодні продовжують примножувати здобутки клуба.
Крім того відзнаки вручено Олександру Ларіонову – людині, яка крокує по життю разом з ПСК «Захист» з перших днів його заснування та Олександру Стрижаку – прес-секретарю ПСК «Захист».
Під час урочистостей святкового настрою присутнім додали хореографічні та вокальні колективи ПК «Світлопільський».

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.179037047424264/179036074091028