QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Робоча група обстежила торгові кіоски «Молочко»

На виконання доручення заступника міського голови Юрія Шклярука робоча група у складі представників управління економіки, інспектора праці та Держпродспоживслужби 16 лютого провела обстеження 4 кіосків «Молочко», у яких здійснюється торгівля молочною і ковбасною продукцією (ФОП Вишкварюк С.А.).
Було обстежено торгівельні точки, що знаходяться: по пр.Соборному біля магазину «Варто»; по вул.Козацькій, 41 (ринок «Айсберг»); по вул.Садовій (біля будинку №56, навпроти автомийки) та по вул.Ярмарковій (біля будинків №№ 50-52).
У результаті роботи в усіх кіосках виявили 4 незареєстрованих працівника. Медичні книжки були наявні, але в одній протермінований медичний огляд. У відповідних торгових точках виявили порушення температурного режиму зберігання продукції, використання несертифікованої тари. У кіосках відсутнє водопостачання, а в одному з них немає холодильника. Також у ході обстеження виявили немарковану продукцію та були відсутні товарно-транспортні накладні.
Під час рейду інспектор з праці провела превентивну роботу, в результаті якої підприємець зареєстрував 5 найманих працівників.