QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергія Кузьменка обрали заступником голови регіонального відділення АМУ

Міського голову Олександрії Сергія Кузьменка обрали заступником голови регіонального відділення Асоціації міст України. Таке рішення прийняли члени засідання Загальних зборів у Кропивницькому сьогодні, 12 лютого.
Ще одним заступником став міський голова Малої Виски Юрій Гульдас.
Крім того, вдруге обрали головою регіонального відділення міського голову Кропивницького Андрія Райковича. Участь у засіданні також взяв виконавчий директор Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» Олександр Слобожан.
Це перші збори членів АМУ після проведення місцевих виборів у жовтні 2020 року, за результатами яких 16 із 39 громад-членів АМУ в Кіровоградській області очолили нові голови.
На зборах зазначили, що під час непростого процесу з формування Державного бюджету на 2021 рік саме завдяки роботі АМУ та її регіональних відділень зберегли 153 млрд грн для територіальних громад України. Тобто Асоціація міст України не лише не допустила втрат місцевих бюджетів в обсязі 96,2 млрд грн, але й залучила до бюджетів громад додатковий ресурс в розмірі 56,8 млрд грн.

Більше фото на сторінці Олександрійської міської ради за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.129771555684147/129771492350820/