QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сесія розглянула важливі питання життєдіяльності міста

24 грудня відбулася 3-тя сесія Олександрійської міської ради VIII скликання, на якій було розглянуто важливі питання життєдіяльності міста
На початку депутати затвердили перспективний план роботи Олександрійської міської ради на І півріччя 2021 року.
У зв’язку з кадровими змінами визначено структуру, загальну чисельність виконавчих органів та апарату ради у кількості 226 одиниць.
Присутні затвердили Перелік адміністративних послуг, що надаються у ЦНАПі м. Олександрії. Загалом Центр надаватиме 271 послугу.
Своїм рішенням депутати внесли зміни до бюджету міста на 2020 рік. Збільшено доходи і видатки на суму 8,6 млн грн за рахунок надходження освітньої субвенції та дотації з державного бюджету на галузь охорони здоров’я (придбання цифрового рентген-апарату та УЗД-апарату). Кошти будуть використані за цільовим призначенням.
Міська рада затвердила нову структуру Територіального центру соціального обслуговування населення м. Олександрії.
На сесії призначили старост населених пунктів, що входять до складу Олександрійської територіальної громади. Старостою сіл Головківки та Іванівки працюватиме Тетяна Кузьменко, старостою сіл Ізмайлівки, Видного, Гайку, Пустельникового, Королівки та Піщаного Броду призначили Миколу Сироватку, селищем Олександрійським буде керувати Тетяна Бандурко.
Окремим рішенням до складу виконавчого комітету сесії було включено вищевказаних старост за посадами, а також фізичну особу-підприємця – Анну Хворостину.
Також на сесії розглянуто ряд земельних питань щодо відведення ділянок у межах норм безоплатної приватизації, оренди землі, викупу ділянок, звільнення від сплати земельного податку тощо.
По завершенню сесії творчий колектив Олександрійського коледжу культури і мистецтв привітав депутатів з новорічно-різдвяними святами.