QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У міській лікарні підводять кисень до ліжок

В акушерському відділенні розпочалися роботи зі встановлення кисневих точок, які згодом під’єднають до системи киснепостачання. Такі ж заходи тривають і у відділенні анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії. Про це повідомив директор КП «Центральна міська лікарня м. Олександрії» Віктор Приходько сьогодні, 12 жовтня, під час візиту міського голови Сергія Кузьменка до медичного закладу.
На сьогодні міська лікарня має лише 28 таких точок. Тож ухвалили рішення встановити на її території кисневі кріоциліндри, аби забезпечити заклад достатньою кількістю кисню. Тим більше, що сьогодні його потребує високий відсоток пацієнтів, особливо хворих на пневмонію та коронавірус.
«Сьогодні одним із успішних факторів лікування хворих на коронавірусну інфекцію та важкі форми пневмонії залишається кисень. Тож, дякуючи міській владі і Сергію Кузьменку, було прийнято рішення встановити на території міської лікарні кисневу систему», – сказав Віктор Приходько.
Паралельно виготовляється проєктно-кошторисна документація для реконструкції кисневої станції. Планується встановити 2 кисневих концентратора загальною потужністю 6 куб м. Орієнтовна вартість матеріалів та робіт становить 9,5 млн грн.
У результаті реконструкції киснем буде забезпечено 160 ліжок, тобто доступ до системи киснепостачання отримають майже всі відділення та операційні центральної міської лікарні.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.276716824322952/276716537656314/