QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Усі охочі можуть взяти участь у міському конкурсі «Олександрієць року»

В останню неділю травня місто Олександрія відзначає свій день народження – День Міста. До цього пам’ятного дня присвячений щорічний міський конкурс «Олександрієць року», який проводиться вже протягом багатьох років і став доброю традицією.
Метою проведення конкурсу є відзначення результативної, суспільно-корисної праці фахівців різних сфер діяльності, які забезпечують добробут у місті, стимулювання розвитку підприємництва, меценатства, творчості.
В 2021 році конкурс буде проводитись у 8 номінаціях, а саме:
1. «Підприємець року».
2. «Меценат року».
3. «Талант року».
4. «Керівник року».
5. «Громадський лідер року».
6. «Молодіжний лідер року».
7. «Професіонал року».
8. «Установа, підприємство, заклад, організація року».
Переможців щорічного конкурсу визначає компетентна рада, яка складається з депутатів міської ради, представників громадськості, посадових осіб місцевого самоврядування та мешканців.
Нагадуємо Вам, що право надавати пропозиції щодо номінантів конкурсу надається:
– трудовим, творчим, освітнім та спортивним колективам міста;
– членам Олександрійської територіальної громади;
– органам самоорганізації населення;
– міським осередкам політичних та громадських об’єднань;
– релігійним громадам міста;
– міській раді її виконавчим органам, старостам.
Пропозиції щодо участі в конкурсі подаються в кабінет 412 будівлі Олександрійської міської ради до 30 квітня поточного року за досягнення у 2020 році, в одному примірнику з заповненою карткою учасника конкурсу та фото. В цьому кабінеті можна отримати бланки заявок на участь у конкурсі.
Ознайомитись з правилами щорічного міського конкурсу «Олександрієць року», складом ради конкурсу можна на офіційній інтернет-сторінці Олександрійської міської ради за адресою: https://olexrada.gov.ua/category/gov_history/men_of_year