QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії готуються приймати масштабну виставку-показ

Олександрійська міська рада виступає ініціатором та організатором виставки-показу «Освітній вимір: нові можливості сучасної громади», проведення якої заплановане на 23 квітня. Метою виставки є ознайомлення представників сфери освіти з новаціями, сучасними тенденціями та вимогами в обладнанні, комплектуванні та меблюванні шкільних кабінетів, ігрових кімнат, інклюзивних класів, їдалень тощо.
12 квітня заступник міського голови Ірина Чемерис провела робочу нараду з керівниками підвідомчих структур, де присутні обговорили всі етапи підготовки до масштабної виставки.
У ході наради були окреслені локації для розміщення продукції фірм-виробників, зони відпочинку для учасників та відвідувачів, проговорені туристичні маршрути для гостей, які виявлять бажання познайомитися з історичною Олександрією ближче, а також планується підготувати буклети про місто.
Виробники, які вже подали заявки, створюють презентації своєї продукції виключно для Олександрії. Серед виробів, які будуть представлені на виставці-показі сучасні меблі-трансформери, інтерактивні дошки, ігрові комплекси для інклюзивного навчання та багато іншого обладнання, яке покликане вдосконалити, урізноманітнити та полегшити освітньо-виховний процес для всіх його учасників.
Виставка триватиме один день – 23 квітня з 10.00 до 16.00 на території ПК «Світлопільський». На сьогодні управління освіти продовжує отримувати заявки від виробників, які виявили бажання взяти участь у показі.
Оглянути запропоновану продукцію і безпосередньо поспілкуватися з виробником будуть запрошені керівники територіальних громад, представники департаменту, управлінь та відділів освіти та керівники закладів освіти: дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної та інші зацікавлені особи. Сьогодні в місті та районі функціонує понад 200 навчальних закладів: дошкільної, середньої, позашкільної та професійної освіти, які потребують оновлення та удосконалення своєї матеріально-технічної бази.