QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

25 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
У зв’язку з кадровими змінами присутні поновили склад п’яти комісій: з призначення управителів багатоквартирними будинками; з передачі квартир у комунальну власність; надзвичайної протиепізоотичної комісії; комісії з розгляду питань щодо прийняття на безкоштовне обслуговування територіальним центром соціального обслуговування; координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми.
Виконком прийняв рішення про створення матеріального резерву Олександрійської територіальної громади для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та затвердив відповідне положення.
На засіданні ухвалено рішення видати ордери на квартири чотирьом військовослужбовцям та поліцейським, які перебувають на квартирному обліку за місцем несення служби. Також присутні поставили на квартирний облік 7 осіб з числа пільгових категорій, які потребують поліпшення житлових умов.
Депутатському корпусу запропоновано затвердити акти приймання-передачі до комунальної власності цілісного майнового комплексу Олександрійської центральної районної лікарні та Центру первинної медико-санітарної допомоги Олександрійської районної ради.
Міській раді запропоновано затвердити Положення про місцеву ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Олександрійської територіальної громади.
Також на засіданні прийнято рішення запропонувати депутатам скоригувати міський бюджет на поточний рік. Планується збільшити доходи і видатки на суму 6,3 млн грн, у тому числі, за рахунок надходження 3,9 млн грн дотації з державного бюджету на передані повноваження та 2,4 млн грн інших субвенцій селищних та сільських рад. Також пропонується збільшити видатки на 3,2 млн грн за рахунок залучення вільних залишків, що склалися станом на 1 січня 2021 року, та провести внутрішній перерозподіл доходів та видатків.