QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відбулося урочисте відкриття льодової арени

Сьогодні відбулося офіційне відкриття льодової арени, яка нещодавно відчинила свої двері для олександрійців. Урочистий захід відвідав міський голова Сергій Кузьменко, який щиро привітав підприємця, ініціатора будівництва Юрія Носа і всіх містян із завершенням проєкту та успішним початком роботи льодової арени.
«Це гарний приклад для наслідування. Ми й надалі будемо створювати умови для реалізації і розвитку перспективних ідей», – зазначив Сергій Кузьменко. Він побажав успіхів і перемог всім тим, хто має бажання долучитися до активного відпочинку та зимових видів спорту.
Також перед присутніми виступили й інші запрошені гості, після чого автор проєкту разом із першим відвідувачем – маленьким олександрійцем, розрізали червону стрічку на вході.
У рамках святкової програми на катку виступили дівчатка-фігуристки та пройшла гра між двома хокейними командами.
Нагадаємо, на реалізацію інвестиційного проєкту «Встановлення льодової арени» з міського бюджету ТОВ «МЕДОНОС», одним із власників якого є Юрій Нос, надали безвідсоткову фінансову допомогу на зворотній основі у розмірі 1 млн грн. За ці кошти було придбано холодильне обладнання та створено 19 робочих місць. Підтримуючи такі ініціативи, міська рада також за 1 грн на рік надала вищевказаному товариству в оренду приміщення школи і частину земельної ділянки на умовах безоплатного особового строкового сервітуту.