QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відділ молоді та спорту збирає команду для участі в національній арт-події

24 серпня, у 30-ту річницю незалежності, молодь по всій Україні об’єднається в команди у своїх громадах і через масштабний спільний малюнок покаже, чим пишається у незалежній Україні та виразить своє бачення напрямку розбудови країни-мрії. Онлайн роботи з усіх регіонів будуть складені у велике цифрове полотно і розміщені на сторінці «Молодь inUA», програми, яка втілюється в рамках проєкту «Мріємо та діємо».
Відділ молоді і спорту також долучається до даної акції і закликає всіх охочих осіб віком від 10 до 35 років долучитися до арт-події. Для цього до 1 серпня необхідно зв’язатися з відділом: тел.: 7-26-54, 7-10-12 або електронна адреса: [email protected] і залишити свою заявку.
Згідно правил учасники пройдуть навчання й отримають від організаторів спеціальні матеріали (полотно, фарби та пензлі) для того, аби 24-го серпня зібратися у своїх громадах та разом з усіма охочими створити власне унікальне полотно.
По завершенню святкування річниці незалежності країни всі полотна будуть виставлені на онлайн-голосування, за результатом якого програма «Мріємо та діємо» у співпраці з українськими митцями допоможе трьом громадам, полотна яких перемогли, відтворити їх у форматі справжніх муралів у їхніх населених пунктах.

Більш детально за посиланням:
https://www.mriemotadiemorazom.org/molodinua?fbclid=IwAR2DM2R1IGcp_4FHsdaxcnVXXMEa0idfdjpSQBkPIj3Hc10sRA7_5HEpUw4

https://www.facebook.com/vms.alexrada.ukr.net/photos/a.104618305073807/158569209678716/