QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості відсвяткували День захисту дітей та отримали у подарунок морозиво

1 червня в Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося свято «Щасливе дитинство», приурочене до Міжнародного дня захисту дітей. На захід завітала секретар міської ради Вікторія Косяк, яка привезла вихованцям БДЮТ у подарунок морозиво. Також на святі були начальник управління освіти, представники військової частини 2269, Другого Державного пожежно-рятувального загону та поліції.
Під час концерту глядачів розважали хореографічні, вокальні, театральні і навіть модельні колективи БДЮТ: «Силует», «Магічна музика», «Зоряний шлях», «Тільки вперед», «Арлекін» та «Ольга Моделс».
Вікторія Косяк також привітала батьків зі святом, побажала їм наснаги і витримки, а дітям – щасливого та радісного дитинства.
У ході свята маленькі олександрійці мали можливість оглянути зсередини пожежний автомобіль, одягти спеціальні захисні костюми рятувальників та правоохоронців, поставити запитання пожежникам і поліціянтам про найбільш захопливі моменти їх роботи.
Окрім того, всі охочі могли переглянути виставку творчих робіт вихованців гуртків художньо-естетичного відділу, поспостерігати за демонстрацією запуску моделей ракет і кораблів з гумодвигунами, а також повболівати за учасників показових змагань зі скелелазіння.
Чудовим фіналом завершення свята стало морозиво, яке отримали всі діти, присутні на заході.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.194451412549494/194449792549656/