QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відбулися нагородження ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня під час зібрання з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відбулися привітання і нагородження ліквідаторів.

На початку міський голова Сергій Кузьменко сказав: «Велика шана і подяка від усіх жителів Олександрії за подвиг і героїзм в ім’я нашої держави, нашого міста і людей, які живуть в нашій країні. Олександрійці пам’ятають ту роботу, яку ви зробили. На рівні нашої громади прикладали і прикладаємо зусилля для того, щоби виконати зобов’язання, які має суспільство перед вами. Вічна і світла пам’ять тим, хто не дожив до цього дня».

За активну громадську позицію, участь у суспільно-політичному житті, вірність присязі, героїзм, мужність та готовність до самопожертви під час ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації Грамотою Олександрійської міської ради нагороджено:

–        Юрія ГОРЯЧОГО, ліквідатора 1986 року;

–        Володимира КУЛІША, ліквідатора 1987 року;

–        Юрія КРИНДАЧА, ліквідатора 1986 року.

Подяки Олександрійського міського голови оголошено:

–        Анатолію МАТЯШУ, ліквідатору 1986 року;

–        Віктору ПУТІЛІНУ, ліквідатору 1986 року;

–        Сергію ХЛЄБОРОДОВУ, ліквідатору 1986 року;

–        Миколі ЧУПРИНІ, ліквідатору 1986 року.

 У свою чергу, голова громадської організації «Спілка «Інваліди Чорнобиля» Людмила Комлєва подякувала міському голові за співпрацю та порозуміння, яке склалося з керівництвом міста. У знак подяки вона подарувала Сергію Кузьменку ікону «Чорнобильський Спас», яка вважається оберегом серед ліквідаторів.