QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Голови квартальних комітетів відвідали екскурсію в музейному центрі

22  грудня голови квартальних комітетів завітали до музейного центру та відвідали краєзнавчий дайджест: «Місцеве самоврядування в топоніміці міста».

На початку заходу присутніх привітала секретар міської ради Вікторія Косяк. «Від імені міського голови, депутатів та від себе особисто хочу подякувати за вашу кропітку роботу. Такі самовіддані люди як ви, завжди викликають повагу. Знаємо, наскільки об’ємну роботу ви постійно виконуєте, навіть встигаєте волонтерити, допомагаючи вимушеним переселенцям. На ентузіазмі ви намагаєтесь підтримати кожного, хто до вас звертається», – зазначила Вікторія Косяк та побажала очільникам квартальних комітетів життєвих сил, наснаги і мирного неба.

Після привітання гостей запросили на тематичну екскурсію «Від козацьких хуторів  до міста Олександрії». Завідувачка краєзнавчого відділу Ольга Божко ознайомила присутніх із історією нашого міста, першими діячами місцевого самоврядування та розкрила історію назв головних вулиць Олександрії.

У ході екскурсії присутні мали змогу побачити старовинну карту, документи та експонати, що розкривають цікаві історичні  факти про наше місто.