QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Увага! Електронний аукціон!

В електронній торговій системі «Рrоzоrrо.Продажі» оголошено проведення електронних аукціонів без умов з продажу наступних об’єктів державної власності:

– будівля та надвірні будівлі Куколівського державного пункту ветеринарної медицини загальною площею 94,3 кв.м, що розташований за адресою: Кіровоградська обл., Олександрійський р – н, с. Куколівка, вул. Квітнева (Леніна), 5а. Аукціон відбудеться 09.01.2023. Стартова ціна на аукціоні – 417,00 гривень (без урахування ПДВ);

– нежитлова будівля Головківського державного пункту ветеринарної медицини з надвірними будівлями загальною площею 95,6 кв.м, що розташований за адресою: Кіровоградська обл., Олександрійський р-н, с. Головківка, вул. Центральна (Леніна), 150. Аукціон відбудеться 12.01.2023. Стартова ціна на аукціоні – 84,00 гривні (без урахування ПДВ).

Детальна інформація про зазначені вище електронні аукціони доступна на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України, в електронній торговій системі «Рrоzоrrо.Продажі» та порталі https://рrivatization.gov.ua/.