QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Майстер-класи в бібліотеках продовжуються

Новорічно-різдвяні свята підходять до свого завершення, а бібліотечні майстер-класи з різноманітних технік рукоділля тривають. Кожна бібліотека пропонує своїм користувачам творчі заняття на будь-який смак.

Техніка декупажу (декорування предметів паперовими серветками, клеєм і фарбами) зацікавила учасниць жіночого клубу «Мальви», який функціонує на базі бібліотеки-філії № 3.

Маленькі відвідувачі мобільної дитячої точки «ЮНІСЕФ/СПІЛЬНО» разом з бібліотекарями центральної міської книгозбірні робили із синельної проволоки колоритних сноубордистів.

У бібліотеці-філії № 9 було проведено майстер-клас, де маленькі умільці дуже старанно виготовляли пухнасте кошеня також із синельного дроту.

Малечу, яка завітала до бібліотеки-філії №3 для дітей, навчили, як виготовити собі іграшку-павучка власноруч.

Діти разом із мамами у бібліотеці-філії №2 відвідали майстер-клас «Позитивчик у шапці», який мав екологічну місію – доводив, що не варто викидати паперові стаканчики на смітник, адже їх можна використовувати повторно різними способами.

Черговий майстер-клас з виготовлення окопних свічок відбувся в центральній міській бібліотеці.

Найменші відвідувачі бібліотеки-філії № 12, завітавши на майстер-клас «Сніжинка», створювали елементи зимового декору з ватяних паличок, а в бібліотеці-філії №10 діти відчули себе креативними художниками під час малювання медичною ватою.

А викладач спеціальності «Образотворче, декоративне мистецтво, реставрація» Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв Наталія Жеребило провела в центральній міській бібліотеці безкоштовний майстер-клас з малювання «Зимовий настрій».