QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Говорили про проблеми приватного сектору: секретар міської ради Вікторія Косяк зустрілася з головами квартальних комітетів на їх дільницях

Робота з квартальними комітетами ведеться постійно. Однак, «живе» спілкування на дільницях дає можливість вільніше себе почувати і говорити про болючі питання приватного сектору більш розгорнуто.

Тож про проблеми мікрорайону 8 школи та 14 і 15 мікрорайонів говорила секретар міської ради Вікторія Косяк з головами квартальних комітетів під час зустрічей безпосередньо на їх дільницях.

У ході діалогу голови зазначали позитивні зрушення у взаємодії влади й громади. Наприклад, ремонт автодоріг, який сполучає віддалений район та центр міста, новий громадський транспорт, його комфортабельність і рух згідно з графіками. До війни й перебоїв з електрикою також було забезпечено якісне вуличне освітлення та стабільне постачання води.

Поряд з цим, існує і низка проблемних питань, серед яких вивіз сміття і відповідальність приватних домоволодінь за створення стихійних сміттєзвалищ. Також говорили про утримання колодязів, їх ремонт та очищення, закинуті садиби і догляд за ними, синхронізацію у відключенні світла всього району, адже через різнопланові вимикання електроенергії весь сектор залишався не лише без світла, але й без тривалого водопостачання.

Подібні зустрічі заплановані й з іншими квартальними. Таким чином, вдасться охопити всі території приватного сектору міста, у неофіційній атмосфері поспілкуватися з головами та вибудувати подальші шляхи співпраці.