QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Захист Батьківщини – справа кожного: проводиться інформаційна робота із залучення громадян до служби в силових структурах

2 лютого міський голова Сергій Кузьменко провів службову нараду щодо потреби у комплектуванні підрозділів Національної гвардії України, Національної Поліції України, Збройних Сил України та Прикордонної служби України.

На нараду були запрошені представники силових структур, старости сіл і селища та керівники виконавчих органів міської ради.

Військові розповіли про завдання, участь та здобутки підрозділів силових структур у війні з агресором. Також поінформували про переваги, умови проходження служби, матеріальне та фінансове забезпечення і соціальний захист військовослужбовців за контрактом на посадах рядового, сержантського та офіцерського складу.

У свою чергу, міський голова Сергій Кузьменко подякував службовцям за захист держави, вірність українському народові та гідне виконання своїх обов’язків.

У ході зібрання ухвалено рішення щодо оповіщення населення, проведення відбору та залучення військовозобов’язаних до військової служби за контрактом в підрозділах силових структур.