QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Реалізація волонтерських ініціатив розпочалася

Молодь Олександрії, яка виявила бажання взяти участь і пройшла відбір в проєкті «Волонтер+» за бібліотечною програмою «З любов’ю до дітей, з Перемогою в серці», розпочала реалізацію своїх молодіжних ініціатив.

У центральній міській бібліотеці для дітей відбулося перше заняття з англійської мови. Волонтери мотивували малечу цікавими завданнями та вправами, під час яких практикувалася усна мова.

Інша група волонтерів завітала до дитячої бібліотеки та залучила дітлахів до майстер-класу з елементами театралізації «Весела хмаринка», який супроводжувався, крім творчого процесу, ще й цікавими завданнями, піснями, танцями, іграми у супроводі казкових героїв.

А команда волонтерів-аніматорів спробувала свої сили, влаштувавши на замовлення веселий день народження для іменинниці Мар’яни з танцювальним майданчиком, захоплюючими іграми, приємним спілкуванням з однолітками та волонтерами у ролі улюблених персонажів книг та мультфільмів.

Проєкт втілюється у рамках програми «Підтримка молоді Кіровоградської області», яку реалізує ГО Слов’янський культурний центр “Задзеркалля” у партнерстві з Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine.