QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Депутати скоригували бюджет: на які потреби виділили кошти

13 лютого на сесії міської ради депутати внесли зміни до місцевого бюджету на поточний рік. Збільшено доходи та видатки на суму 40,2 мільйони гривень за рахунок залучення вільних залишків, що склалися станом на 1 січня 2023 року, а також проведено внутрішній перерозподіл видатків.

Кошти було виділено на вирішення актуальних питань життєдіяльності громади.

Зокрема, майже 3 мільйони гривень направлено на фінансову підтримку сил оборони Збройні Сили України, Національну гвардію, Національну поліцію та Державну службу з надзвичайних ситуацій.

Депутати виділили 4,5 млн грн на ремонт медичної амбулаторії у Перемозькому мікрорайоні та придбання обладнання для безперебійного живлення для комп’ютерного томографа.

Спрямовано 1 млн грн на поточні ремонти в закладах освіти.

З метою надання якісних послуг зі збору та вивезення сміття виділено 17,5 млн грн на придбання спецтехніки (сміттєвозів) та контейнерів.

Направлено 6 млн грн на поточний ремонт доріг міста і старостинських округів.

Також депутати виділили 1,6 млн грн – на ремонт приміщення під майбутній Молодіжний центр; 500 тис.грн – на забезпечення функціонування пунктів незламності та 500 тис.грн – на покращення технічної бази ЦНАПу та інші потреби громади.