QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

На засіданні виконавчого комітету ухвалено поточні рішення

16 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На початку традиційно присутні розглянули і ухвалили низку питань стосовно захисту прав та інтересів дітей, які залишилися без батьківського піклування.

З метою підтримки підопічних територіального центру, які відносяться до  маломобільної категорії населення, виконком дав дозвіл терцентру надавати цим людям у тимчасове користування засоби реабілітації на безоплатній основі.

Наступним кроком члени виконкому ухвалили рішення про передачу продовольчої допомоги Центру допомоги Олександрія та генератори до місць компактного проживання від міжнародних організацій.

Присутні своїм рішенням виділили з міського запасу паливно-мастильних матеріалів 300 літрів пального для забезпечення роботи генератора в стоматологічній поліклініці на випадок відключення електроенергії. 

Виконавчий комітет запропонував міській раді внести зміни до місцевого бюджету – провести внутрішній перерозподіл видатків у галузях освіти, культури та житлово-комунального господарства для вирішення нагальних питань.

Насамкінець були затверджені рішення щодо тимчасового користування та оренди земельних ділянок, проведення земельних торгів, зміну цільового призначення тощо.