QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Бібліотеки разом з користувачами готуються до Великодня

Напередодні Великодніх свят в бібліотеках громади проводяться різноманітні заходи, здебільшого спрямовані на те, щоб допомогти містянам підготуватися до найвеличнішого християнського свята – світлого Христового Воскресіння.

В центральній бібліотеці Олександрійської міської ЦБС відбувся майстер-клас з писанкарства «Намалюй свою писанку до Великодня», під час якого майстриня Анна Сидоренко розповіла учасникам про найдавніше свято, про традиції нашого народу щодо святкування Великодня, ознайомила із символікою знаків на писанках. У дружній атмосфері, допомагаючи один одному, присутні навчилися cтворювати писанки.

Бібліотекарі центральної міської бібліотеки для дітей відвідали дитячу точку ЮНІСЕФ/СПІЛЬНО та провели для малечі святковий майстер-клас з виготовлення великодньої листівки та веселу ігрову програму.

В бібліотеці-філії №12 діти стали учасниками святкового майстер-класу «Великодній декор». Під керівництвом бібліотекарки вони створювали писанки з фоамірану, якими прикрасять домівки на Великдень.

Великоднє курча – символ відродження та появи нового життя – вчилися виготовляти з ниток юні майстри в бібліотеці-філії №9.

А в бібліотеці-філії №2 відбувся майстер-клас з виготовлення великодніх віночків.

Учасники гуртка з 3D-моделювання «Диво 3D» в центральній міській бібліотеці для дітей власноруч створювали різноманітні атрибути Великодніх свят – різнобарвні яйця та писанки, паски та великоднє дерево, курчат та кроликів, котрі будуть радувати і прикрашати домівку впродовж свята.