QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У Кропивницькому відбулися урочистості до ювілею Товариства Червоного Хреста України

18 квітня Товариство Червоного Хреста України відзначає 105-ту річницю заснування.

З нагоди ювілейної дати в обласному театрі ім. М. Л. Кропивницького відбулися урочистості, на які були запрошені представники Червоного Хреста та керівництво громад Кіровоградщини.

Із вітальною промовою перед присутніми виступила заступниця Кіровоградської обласної адміністрації Катерина Колтунова.

Від Олександрійської громади в урочистостях участь взяли заступниця міського голови Ірина Чемерис та голова міської організації Товариства Червоного Хреста України Людмила Зіміна.

Ірина Чемерис від імені Олександрійського міського голови Сергія Кузьменка привітала керівників і волонтерів Червоного Хреста з ювілеєм створення товариства, подякувала їм за милосердя, самовіддану роботу, безкорисну підтримку людей, які сьогодні потребують уваги та підтримки.

«У надзвичайно складний воєнний час, завдяки волонтерам, у тому числі, волонтерам Червоного Хреста, всі разом ми надійно тримаємо гуманітарний фронт та працюємо задля Перемоги України», – зазначила Ірина Чемерис.

Після вітальних слів відбулося нагородження керівників місцевих організацій Червоного Хреста.

За сумлінну працю, активну благодійну і волонтерську діяльність, допомогу українцям, які зіткнулися зі скрутним становищем під час воєнного стану голові Олександрійської міської організації ТЧХУ Людмилі Зіміній вручили Грамоту від голови Кіровоградської обласної військової адміністрації.