QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Оголошення про проведення конкурсу з визначення виконавців послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів з населених пунктів Олександрійської територіальної громади

Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу – виконавчий комітет Олександрійської міської ради, 28000, Кіровоградська обл., м. Олександрія, просп. Соборний, 59.
Підстава для проведення конкурсу: рішення виконавчого комітету Олександрійської міської ради від 19.04.2023 р. № 220.
Характеристика території, де повинні надаватися послуги зі збирання та вивезення твердих побутових відходів, та об’єктів утворення твердих побутових відходів за джерелами їх утворення, місцезнаходження об’єкту захоронення побутових відходів: ЛОТ №1 – багатоквартирні житлові будинки м. Олександрії, ЛОТ №2 – приватні житлові забудови м. Олександрії, ЛОТ №3 – багатоквартирні житлові будинки Перемозького та Байдаківського мікрорайонів, ЛОТ №4 – приватні житлові забудови Перемозького та Байдаківського мікрорайонів, ЛОТ №5 – багатоквартирні житлові будинки селища Олександрійське, ЛОТ № 6 – приватні житлові забудови селища Олександрійське, ЛОТ № 7 – села Головківка, Іванівка, Звенигородка, Марто-Іванівка, Олександро-Степанівка, Головківське, Ізмайлівка, Видне, Гайок, Королівка, Піщаний Брід, Пустельникове. Тверді побутові (великогабаритні, ремонтні) відходи, які утворюються фізичними та юридичними особами на територіях в межах населених пунктів Олександрійської територіальної громади, згідно додатку 4 до конкурсної документації. Захоронення ТПВ проводиться на сміттєзвалищі (полігоні) побутових відходів м. Олександрії, що знаходиться на території Лікарівської сільської ради (відпрацьований кар’єр, розташований в 12 км північно-східної сторони від міста Олександрія, в напрямку автошляху Олександрія-Кременчук) за договором із суб’єктом господарювання, який його експлуатує і утримує.
Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: наявність матеріально-технічної бази, вартість надання послуг, досвід роботи з надання послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів, наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.
Отримання конкурсної документації:
Місце: 28000, Кіровоградська обл., м. Олександрія. вул. Бульварна, 25, каб. 5.
Спосіб: особисто.

Посадова особа уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками конкурсу:
Бондаренко Віталій Іванович – секретар конкурсної комісії, заступник начальника управління ЖКГ, архітектури та містобудування Олександрійської міської ради, начальник житлово-комунального відділу, тел.: 7-39-04.
Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: конкурсна пропозиція подається конкурсній комісії у письмовій формі за підписом уповноваженої посадової особи учасника конкурсу, прошита, пронумерована, у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, назва послуги та лот, на який подається пропозиція. Конкурсні пропозиції подаються за кожним лотом окремо. До управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Олександрійської міської ради, 28000, Кіровоградська обл., м. Олександрія, вул. Бульварна, 25, каб. 5, кінцевий строк подання до 09.00 год. 26.05.2023 року.
Місце і час проведення конкурсу (розкриття конкурсних пропозицій): Управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Олександрійської міської ради, 28000, Кіровоградська обл., м. Олександрія, вул. Бульварна, 25, каб. 9, 10.00 год. 26.05.2023 року.