QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Фахівці з Олександрії підвищують свій кваліфікаційний рівень

Фахівці спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі взяли участь у навчанні, яке відбувалося у м. Одесі.

Тема тренінгу: «Особливості психологічного консультування та супроводу осіб, які постраждали від ГЗН ( гендерно-зумовлене насильство) : кризове консультування, основи психологічного супроводу, моделі роботи з оточенням».

Мета заходу – підвищити професійний рівень профільних фахівців і представників міської влади для якісної допомоги постраждалим від ГЗН.

Протягом 4-х днів тренери європейського рівня ділилися практичними порадами та особливостями запобігання гендерно-зумовленого насильства. Також відбувся обмін досвідом з фахівцями з Одеської і Миколаївської областей.

Цей захід організовано UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення, який зосереджує свою роботу у сфері гендерної рівності, репродуктивного здоров’я та розбудови потенціалу молоді.

Нагадаємо, що спеціалізована служба первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі працює з жертвами домашнього насильства. Її послуги безкоштовні, а інформація про постраждалих конфіденційна.

Якщо ви стали свідком, або постраждали від домашнього насильства, звертайтесь за адресою: пр. Соборний, 59, каб. 402 або за тел. (05235)7-23-88.