QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Мобільна бригада соціально-психологічної підтримки отримала нове авто

Олександрійська мобільна бригада соціально-психологічної підтримки постраждалим від домашнього насильства або насильства за ознакою статі отримала для роботи новий автомобіль.
Закупівля службового транспорту стала можливою завдяки Бюро USAID з питань гуманітарної допомоги, а також за сприяння Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанішиної, Міністерства соціальної політики та Фонду ООН у галузі народонаселення.
Олександрійська мобільна бригада виїжджає на заплановані маршрути та екстрені виклики до 50 разів на тиждень. Радіус обслуговування – 50 км. Завдяки переданому авто, спеціалісти бригади зможуть надавати соціально-психологічну підтримку більшій кількості тих, хто потребує такої допомоги. Також стане можливим оперативно виїжджати на виклики до найбільш важкодоступних місць, зокрема допомагати внутрішньо переміщеним особам, які не мають доступу до спеціалізованих закладів чи обмежені в пересуванні.
Загалом, у межах співпраці з Урядом України Фонд ООН у галузі народонаселення передав 60 авто, наданих Урядом США, мобільним бригадам для оперативної допомоги постраждалим від домашнього та гендерно зумовленого насильства по всій країні. Машини отримали найкращі мобільні бригади.
Нагадаємо, вже понад 9 місяців в Олександрійській громаді працює мобільна бригада соціально-психологічної підтримки постраждалим від домашнього насильства або насильства за ознакою статі. Її послуги безкоштовні та анонімні. Телефон: +38 (067) 453-77-29 з 9.00 до 21.00.