QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко вручив військовим прапор Олександрії

У рамках здійснення шефства над підрозділом, де служить багато олександрійців, міський голова Сергій Кузьменко, начальник Олександрійської РВА Ольга Коріненко та голова Приютівської ОТГ Андрій Коломійцев ознайомилися з підготовкою до виконання завдань за призначенням в зоні бойових дій та провели робочу зустріч з його командиром.

Олександрійська громада вже не один рік поспіль допомагає підрозділу у питаннях покращення матеріальної бази для спеціальної підготовки, вирішення соціально-побутових умов для військовослужбовців та членів їх родин. За час співпраці з бюджету різних громад нашого району виділено близько 1 млн грн для розв’язання соціально-побутових проблем, піднесення престижу військової служби в Національній гвардії України, налагодження ефективного цивільно-військового співробітництва.

У кінці робочої зустрічі Сергій Кузьменко та Ольга Коріненко вручили командиру підрозділу прапори міста Олександрії та Олександрійського району, які будуть супроводжувати військовослужбовців на бойових завданнях і додаватимуть бійцям моральних сил і духу відстоювати територіальну цілісність й незалежність нашої держави.