QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко розповів, які дороги незабаром буде відремонтовано

11 травня у ході засідання виконавчого комітету міський голова Сергій Кузьменко розповів про початок роботи, яка дозволить повернутися до капітальних ремонтів доріг.

«Олександрія – це не лише Соборний проспект. Це всі без виключення наші райони, у тому числі віддалені та села. Тому будемо пропонувати депутатам виділити 9 млн грн на ремонти доріг. Тим більше, маємо рішення Уряду, які дають можливість повернутися до цих видатків» – сказав очільник громади.

Далі Сергій Кузьменко розповів, що на черзі вулиця Джерельна на Байдаківському мікрорайоні. Це складна ділянка дороги, де курсує громадський транспорт, шкільний автобус, швидка тощо. Тому її треба облаштувати до належного стану.

Буде введено в експлуатацію і Новопразьке шосе. Для цього виділять кошти, аби провести вуличне освітлення, розмітку та водовідведення.

Також планується завершити капітальний ремонт вулиці Скічка. Передбачається додати ще один шар асфальтного покриття, облаштувати тротуари, освітлення, зупинки тощо.

Ставиться завдання побудувати дорогу по вулиці Володимирській, адже вона з’єднує віддалений мікрорайон із центром міста. Це покращить інфраструктуру між житловими секторами і дозволить жителям швидко і комфортно добиратися до центру.

Окрім того, цьогоріч заплановано відновити дорожнє покриття на трьох вулицях в Заводському мікрорайоні. Мова йде про вулиці Пушкіна, Єфремова та Запорізьку.