QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Про комендантську годину та посилення заходів безпеки

У ході засідання виконавчого комітету, яке відбулося 11 травня, міський голова Сергій Кузьменко зупинився на питанні безпеки в Олександрійській громаді під час воєнного стану.

«Воєнний стан у країні триває, а це передбачає дотримання жителями комендантської години. В Олександрійській громаді вона триває з 23:00 до 5:00.
Велике прохання до всіх жителів нашого міста у зазначений час бути вдома, а також контролювати час повернення своїх дітей з прогулянок, аби уникнути непорозумінь і конфліктів з патрульною поліцією», – підкреслив міський голова.

Також очільник міста розповів присутнім, що міська влада вживатиме заходи для підтримки правопорядку, у тому числі і в старостинських округах. Зокрема, в у селі Звенигородка планується створити поліцейське відділення, де працюватиме офіцер громади. Для реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади», до якого входить ремонт поліцейського відділення, закупівля службового авто та необхідного обладнання, на черговій сесії передбачається виділити близько 2 млн грн.