QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Які питання порядку денного ухвалила сесія міської ради

12 травня відбулася сесія Олександрійської міської ради, у ході якої депутати ухвалили ряд важливих для життєдіяльності громади питань.

Зокрема, затверджено рішення про місцеві податки і збори. Ним не планується у цьому році підвищувати ставки місцевих податків і зборів з метою підтримки малого та середнього бізнесу в умовах війни.

Ухвалено звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами міської ради за 2022 рік.

Розпочато процес створення служби «Соціальне таксі» при територіальному центрі соціального обслуговування м. Олександрії. Це технічне питання, адже послуга соціального таксі наразі надається в структурі терцентру. Однак її виведення в окрему службу допоможе в майбутньому оперативніше надавати послуги з перевезення маломобільних людей до лікарень та інших соціальних установ, а також брати участь у проведенні міжнародних грантів для поновлення матеріальної бази.

Рішенням сесії вулицю Юрія КАрлюка перейменовано на вулицю Юрія КОрлюка. Таким чином, виправлена помилка і поновлено правильне написання прізвища олександрійця, на честь якого найменовано топонім.

Насамкінець внесено зміни до Комплексної програми профілактики злочинності нашої громади на 2021-2025 роки та затверджено низку питань щодо бюджету, приватизації, оренди майна та землі міської ради.